Om oss

En liten, men sterk aktør i markedet

jalapeno.jpg

En liten times kjøring fra Oslo finner du vår produksjonslokaler i Nedre Eiker. Vi betrakter oss selv som en erfaren leverandør av kylling og kalkun kjøtt.

Vår styrke i markedet er som en industri- og størkjøkken leverandør. Gjennom mange års arbeid med produksjon for industri, ønsker vi fortsatt å holde fokus i dette markedet, samt videreføre vår satsning på halalkjøtt og produkter av Alfathi kylling.

I den senere tid har vi bygget god og kvalitetsikker produksjon av kyllingshawarma, og mange spennende typer kyllingkebab egnet for den kresne kunde.

I vår halal-produksjon benytter vi stort sett bare Alfathi halal kylling samt noe fra Rose I Danmark, for direktesalg av posepakket kylling selger vi en del fra Frisa i Nederland


0004943_2.jpg

Vi kan tilby halal kylling av høy kvalitet.
Vi leverer også alle stykkingsdeler fra kyllingen som filet, lår, klubber, vinger og kebab og shawarmakjøtt. Den blir levert fra Foods avdeling i Krokstadelva under merket Jedermann Halalprodukter.

Arbeidsstaben vår består av personer med mange års erfaring med stykking og produksjon av fjørfekjøtt. Vi er en bedrift som enkelt kan tilpasse seg kundens behov og spesielle ønsker.

Hovedkundene våre er industri, grossister og storkjøkken. Gjennom disse ledd finner du våre produkter på mange restauranter og institusjoner i det ganske land.